Termeni si conditii

Te rog sa citesti cu atentie Termenii si conditiile de utilizare, inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site!

Acest site este detinut de S.C. SpecialMag Market S.R.L., societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la O.R.C. BUCUREȘTI, CUI 38608820,  înființată la data de 18 decembrie 2017, avand ca obiect principal de activitate codul CAEN 4791 – Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, functionand conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

S.C. SpecialMag Market S.R.L. (“noi”) va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.SpecialMagazin.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Hainele comercializate in magazinul online http://specialmagazin.ro sunt noi.

Informații privitoare la livrare

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

  • gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 299 lei;
  • 16 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 299 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Informații Suplimentare aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin sms.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

Modalitati de plata

Prin ramburs (doar pe teritoriul României): 

Plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Puteti cumpara produsele noastre online, urmand 3 pasi:

A) Selectati marimea si produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe link-ul Adauga in cos; Click pe butonul Finalizare comanda.

B) Introduceti datele dumneavoastra personale.

Nume, prenume, adresa completa (sat/comuna/oras, judet, strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament)  si numarul de telefon.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de email și Numărul de telefon au importanta extrema, deoarece informatile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise pe email și sms. O adresă de email incorectă sau un număr de telefon greșit încetinește întregul proces de comandă a produsului. 

C) Introduceti datele despre credit/debit card:

Dacă ati ales metoda de plata “Card credit/debit”, este necesar să completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.