Returnarea produselor

1. Trebuie sa sunati la firma de curierat si sa chemati curierul la adresa dvs sa va ridice pachetul.
2. Trebuie sa stiti ca plata transportului catre noi este suportata de dvs conform conditiilor de pe site, in cazul in care nu va place produsul sau doriti schimbul cu alt produs / sau restituirea banilor / sau masura pe care ati comandat-o si pe care ati primit-o doriti sa o schimbati .
a) In cazul in care produsul a fost deteriorat din fabrica / s-a gresit masura / s-a gresit produsul din pricina noastra in acest caz taxele de schimb / restiturirea banilor sunt suportate de catre firma noastra .
3. Este important sa stiti sa NU puneti RAMBURS coletul , banii se pun doar in contul dvs IBAN de la banca la care aveti card .
4. Plata se face in contul dumneavoastra în termen de 14 zile lucrătoare dupa ce produsul ajunge la noi si este verificat sa nu prezinte urme de uzura / purtate , sa aiba etichetele si ambalajul corespunzator exact cum au fost livrate.
5. Va rugam in colet sa atașați numele detinatorului de card si contul IBAN
6. Coletul trebuie sa ajunga la adresa de pe plic
7. Termenul de retur acceptat de site-ul nostru se realizeaza in 7 zile calendaristice.
8. Lenjeriile sau articolele care conțin piese intime nu se vor accepta din motive de igiena personală!
9. Adresa la care produsele trebuie returnate este cea mentionata la sectiunea „Expeditor” de pe AWB-ul cu care s-a livrat coletul la dumneavoastra.

Returul se va efectua in urmatoarele conditii:
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor la adresa mentionata pe plicul expedierii in maxim 7 zile lucratoare de la achizitionarea lor fizica.
Produsul poate fi returnat fara nici un fel de motiv numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.
In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.
Banii se vor returna in max 14 zile lucratoare in contul clientului bancar sau prin alte metode stabilite impreuna.
Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
Produsele din categoria „Dresuri”  sau „Lenjerie” nu se pot returna, din motive de igienă.
Nu se accepta returul in cazul persoanelor juridice conform OUG 34/2014 Privind Drepturile Consumatorului.
www.specialmagazin.ro își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.
Pentru mai multe detalii cu privire la returnarea sau schimbul produselor se va trimite mail la adresa specialmagmarket@gmail.com