Puteți returna sau schimba produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. 

Returnarea este gratuită în următoarele condiții:

O singură dată într-o lună calendaristică doar pe teritoriul României prin cererea de ridicare colet prin Urgent Cargus. 

Puteți alege să trimiteți cu orice altă firmă de curierat, dar în acest caz plata transportului va fi la EXPEDITOR, mai exact costurile de transport de retur vor fi suportate de client.

Adresa la care se trimite coletul retur este: 
SC SpecialMag Market SRL, Str. Vasile Carlova nr. 4, Localitatea Bucuresti.

CONDIȚII DE RETUR

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare, spalare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie sa fie insotit de etichete și actele insotitoare. Lenjeria intimă, costumele de baie, dresuri damă și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile va fi refuzat.

Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul cu plata expediției la DESTINATAR.

Împachetati produsele, de preferat în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului. In colet veti atasa datele bancare/postale corecte pentru returnarea banilor.

Echipa SpecialMag verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe SpecialMagazin.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, vă rugam să ne contactați în maxim 24H printr-un email la adresa specialmagmarket@gmail.com pentru a remedia aceasta neplăcere. Ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur) după validarea sesizării. 

Iar, dacă veți solicita în schimb o altă mărime, o altă culoare, un alt model sau restituirea contravalorii veți expedia returul în regim gratuit doar prin firma de curierat rapid Urgent Cargus, cu specificația pe colet: “Plata la destinatar”, spre adresa noastră de Returnare, iar pentru articolul ales în schimb compania noastră va suporta cheltuielile de transport către destinația dumneavoastră.

Rambursarea banilor în cont

Returnările de bani se fac în 14 zile lucratoare de la recepționarea, verificarea și acceptarea returului împreună cu primirea datelor bancare/poștale corecte, atașate în colet.